Lavetten

En frodig oase med mulighed for store naturoplevelser

Her får du luft, ro og natur til alle sider
Kun få steder i Europa kan du bo i en hovedstad og samtidig befinde dig midt i naturen. Det er muligt i Ørestad Syd. Kalvebod Fælled er fredet og har status som national seværdighed. Og det forstår man godt, for her finder du et helt unikt naturlandskab med smuk fauna og et rigt naturliv. Heste, køer og får går på folde – og dådyr, frøer og snoge bevæger sig frit omkring.

Fritidsaktiviteter for både store og små
Området er et sandt eldorado for fugleinteresserede. Sjældne fugle lægger ofte vejen forbi, og tager du en aftentur, vil du ofte høre nattergalen synge.

På Kalvebod Fælled er der plads til alle, hvad enten du går, cykler, fisker, rider eller står på rulleskøjter. Og der er god mulighed for at tage en pause undervejs på en af de mange lejrpladser og naturlegepladser.

En del af en levende historie
Lavetten er navngivet med inspiration i områdets historie. Fra 1680-1956 brugte militæret Fælleden til øvelsesområde, og i næsten 300 år blev der affyret artilleri. En lavette er betegnelsen for det understel, som kanonerne i sin tid hvilede på.

Hør fra beboere i området

Helene og Morten bor i Ørestad Syd med deres to børn og lille hund. Hør dem fortælle om deres hverdag i området, børnenes skoler, fritidsaktiviteter, infrastruktur, offentlig transport og alt hvad det ellers hører til deres liv i Ørestad Syd.

Kraftcenter for kulturen
Her er du tæt på Asger Jorns Allé, områdets aktive hovedgade. Royal Arena er kun en spadseretur væk, og du har alle tænkelige faciliteter og aktiviteter helt tæt på – og der kommer hele tiden nye til.

Trygt sted for børn
Børnepasning, skoler og uddannelse er alt sammen lige uden for din dør. Alle tværgader i området er trafiksanerede, så man trygt kan samles i gaden på uformelle mødesteder, mens børnene hygger sig.

Hurtigt fra A til B
I Ørestad Syd har du adgang til det hele på ganske kort tid. Du er på motorvejen på få minutter og kan stå i lufthavnen på under et kvarter. De daglige indkøb kan klares i nærområdet – og tager du metroen, er du på Kongens Nytorv på blot 12 minutter.

241 drømmelejligheder.
Skal du være en af de første lejere?

Ledige lejligheder mellem 1-5 værelser og priser fra 8.500 kr.

Mød os på et åbent hus i prøveboligen på Robert Jacobsens Vej 52, 5. tv, Kbh. S

Kontakt vores mæglere på telefon 33 33 03 05
eller e-mail på lavetten@home.dk

Kom med til Åbent hus
Christopher Egerod
Ejendomsmægler, MDE